6948048617 Σκάλα Λακωνίας panosmarinakos@yahoo.it

 

Μαρινάκος Παναγιώτης
Ορθοπεδικός Χειρουργός | Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Ψυχικό) - Σκάλα Λακωνίας

 

Ο Παναγιώτης Κ. Μαρινάκος γεννήθηκε στη Σπάρτη και μεγάλωσε στην Σκάλα Λακωνίας του δήμου Ευρώτα και αποφοίτησε από το Λύκειο Σκάλας. Σπούδασε σε μια από τις καλύτερες Ιατρικές Σχολές της Πάντοβας Ιταλίας καθώς και φοίτησε με υποτροφία για ένα έτος στην Ιατρική Σχολή της Μπανταχόθ στην Ισπανία. 
 

Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπεδικής Χειρουργικής & Τραυματολογίας μετά από ειδίκευση σε διάφορα μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας. (ΓΝΑ Ευαγγελισμός,ΓΝΑ ΚΑΤ, ΓΝ Τρίπολης,ΓΝ Χανίων,ΓΝ Σύρου).
 

Ο Παναγιώτης Μαρινάκος έχει εξειδικευθεί στη Χειρουργική Τραύματος, στην αρθροσκοπική Χειρουργική και στη Χειρουργική γόνατος και ισχίου στην Ορθοπαιδική κλινική του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», στη Μικροχειρουργική στην κλινική άκρας χειρός του ΓΝΑ «ΚΑΤ» και στην Παιδοορθοπεδική στο ΓΝΑ «ΚΑΤ».

 

Μετά την ολοκλήρωση της 6ετούς ειδικότητάς του και μέχρι σήμερα εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στην Κλινική Ψυχικού καθώς διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Σκάλα Λακωνίας. 
 

Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται αρκετές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά υψηλού κύρους ενώ έχει παρουσιάσει πλειάδα επιστημονικών εργασιών σε Ελληνικά ή Διεθνή συνέδρια Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας